Cautare

1869 de rezultate pentru "magazinul online cosmetice yvone" (3.52 secunde)
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket: ... In Romania, Grupul Carrefour numara 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 79 supermarket-uri "Market", 61 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
Magazinul Market este o noua forma de comerț ... In Romania, Grupul Carrefour numara 171 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 80 supermarket-uri "Market", 65 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.
Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady. ... De asemenea, a fost o crestere de 140% a comenzilor si pe online.
Cei care insa nu au fost suficient de norocosi pentru a fi prezenti la concert, vor putea urmari show-ul online, pe http://www.fan4fan.com/, in data de 10 aprilie.
Pachtele speciale si abonamentele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet - Magazinele UMan, Senia, Perfect Tour din toata tara dar si in Magazinul Muzica din Bucuresti si la sediul nostru din Pierre de Coubertin 3-5, Office Building.
Biletele reduse se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, la Casa de cultura a Sindicatelor (Constanta), la Sala Patria (Brasov), la Casa de Cultura a Studentilor si la Teatrul National (Cluj), la Opera Romana (Timisoara), la Librariile Librarium si Magazinele Flanco din toata tara, la Librariile Eminescu (Bucuresti) si Stefan Octavian Iosif (Brasov), la Palatul National al Copiilor (Bucuresti), la Magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Interesul este in crestere continua iar cei 3 tineri care au fondat afacerea online Giftology, magazinul online de cadouri care este distribuitorul exclusiv al Kendama USA in Romania, culeg din plin roadele acestui trend in materie de jucarii.
Bilete si abonamente Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Timp de doi ani, magazinul online Nosugarshop.ro v-a indulcit fara zahar. De la acest magazin online v-ati putut face cumparaturi zilnic, alegand dintr-o varietate foarte larga de produse care nu contin nici un gram de zahar:
Volumul 24centimetri a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. ... Cartea #24centimetri de Adi Hadean este disponibila in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 29 lei.
De la magazinul Top Line prefer fondul de ten Hazelnut de la Academie, uleiul de par de la Maroccan Oil. ... Aceasta s-a aratat extrem de entuziasmata de manichiura in culoarea rosu aprins pe care si-a facut-o la magazinul Top Line.
"La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). ... Printre cei care isi repara ceasurile la Catalin, se numara Rica Raducanu si Catalin Botezatu, dar si actori de la Teatrul Odeon, situat in apropiere de magazinul de pe Strada Academiei.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
Daca faceai economii din putinii bani de buzunar si vroiai sa iti cumparai ceva de la Magazinul Doi iepurasi, trebuia sa te lasi ametit de aroma de cafea adevarata de la Magazinul din colt, unde o rasnita veche scotea un zgomot care se auzea pana in strada, semn ca sacii cu cafea parfumata inca erau plini.
Astfel, dupa un inventar amanuntit, familia Calapod a decis sa inchirieze magazinul alimentar "Intim Star", de pe strada Midiei, unui coleg de partid, Ion Posa. ... Doi metri mai departe de magazinul cu fructe si legume si-a facut aparitia si o vinarie, cu o denumire absolut originala:
Pentru primele trei spatii comerciale s-a prezentat la prima sedinta de licitatie doar societatea GEDO SRL Constanta, in timp ce pentru magazinul duty-paid a concurat, tot de una singura, firma Heinrich, care detine o unitate comerciala similara (cu preturi in valuta) in cladirea Autoritatii Navale Romane.
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Magazinul de pe Strada I.G. Duca, situat peste drum de expomarketul Milenium, este prevazut cu sistem de alarma conectat la dispeceratul firmei de paza si protectie Bidepa si geam dublu securizat.
google-analytics.com